Noncsi! Csak egy lány a sok közül!

Az élet nem egy tündérmese! Ahogyan senkié így az enyém sem! Aki szeretne betekinteni egy érdekes életbe azoknak ajánlom ezt a blogot! :)

Sziasztok! 

  • Igen most zöld
  • Biztos Láttátok, hogy már csak 17 napig reklámmentes az én kis weblapom! Arra kérlek titeket, nagyon örülnék ha ezután is követnétek azt amit csinálok! Vigyor   

Ma bocsi de nem tudom mikor keltem! Nevetés Teljesen ünnepi hangulatban zsongok és ugrálok mindenfelé a lakásban és ahol tudok ott segítek anyáéknak! Apa és Lili elmentek a fáért amit már két hete megvettünk 2500Ft-ért Meglepett Nem tudom honnan szereztük ennyiért de a lényeg hogy lessz fa! Persze mint mindig! Anya befejezte a takarítást. Én is kész lettem a saját szobámmal már csak fel kell porszívózni! Most épp várom a fát habár fel is porszívózhatnék addig! Nevetés Meg is csinálom miután ezt befejeztem! Amúgy elmegyünk templomba...de csak mert a suliba a hittanosoknak kötelező énekelni Zavarban van Most épp készül az ünnepi ebéd! Nyami; halászlé, töltött káposzta, hústorta, ééés a desszert; természetesen mézeskalács, valamint hólabda/kozák sapka...kinek hogy tetszik és gesztenyés piskóta tekercs!!!  



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 2
Heti: 20
Havi: 98
Össz.: 13 297

Látogatottság növelés
Oldal: 2015.12.24
Noncsi! Csak egy lány a sok közül! - © 2008 - 2024 - noncsi-lovasblogja.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »