Noncsi! Csak egy lány a sok közül!

Az élet nem egy tündérmese! Ahogyan senkié így az enyém sem! Aki szeretne betekinteni egy érdekes életbe azoknak ajánlom ezt a blogot! :)

Hela!

Sok sikert kívánok mindenkinek a mai naphoz! Én is próbálom elviselni, a sok barmot! Kívánom nektek hogy lépjen be a terembe, egy Cortez(vagy Ricsi, vagy Zsolti, vagy Dave...)!!! Bennem vegyes érzelmek kavarognak az iskolakezdéssel kapcsolatban... Egyébként kaptunk 5(!!!!) új osztálytársat, akik közül csak két embert ismerek; Egyikőjük, a BFF-em, akit táncon ismertem meg, és az én invitálásomra jött az osztályunkba. A másik lány Egy osztálytársunk ibarátnője, vele találkoztam már párszor. Rajtuk kívül jött még 2 új srác, és egy lány. Ő kedvesnek tűnik, És vörös haja van, gyanítom, ez a természeteshajszíne! Remélem jóban leszünkVigyor(Ide valahova bevágok egy képet, hogy milyen színű a haja) Képtalálat a következőre: „természetes vörös haj”
Nahh rátérek a fiúkra. Nem! Nem néznek ki jó, de ártalmatlanok....legalábbis egyikük...Nem voltak ott mindketten a tegnapi évnyitón, szóval róla egyenlőre nem nyilatkozhatok!

Ez a bejegyzés most ennyi! 

Ui.: Ezekkel a gyászos, sötét színekkel gyászolom a nyári szünetet. Sírós


Sziasztok!!!!Csók



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 20
Heti: 23
Havi: 101
Össz.: 13 300

Látogatottság növelés
Oldal: 2017.09.01
Noncsi! Csak egy lány a sok közül! - © 2008 - 2024 - noncsi-lovasblogja.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »