Noncsi! Csak egy lány a sok közül!

Az élet nem egy tündérmese! Ahogyan senkié így az enyém sem! Aki szeretne betekinteni egy érdekes életbe azoknak ajánlom ezt a blogot! :)

Hali!

 

 

 

  • 12:17  Most  kékkel írok!

 

 

 

Ma 09:39-kor ébredtem! Azaz ébredtünk Áronnal lementünk a földszintre és Apa csinált nekem reggelit, igen...megint pirítóst! Áron nem kért semmit! Kacsintás Azután felöltöztünk és elmentünk anyának karácsonyi ajándékot venni! Étkészletet vettük mert a mostani elég hiányos!Határozatlan Be is csimagolták nekünk. Nagyon szép lett! Hazamentünk aztán Lilivel és Áronnal (mivel neki már van jogsija) mentünk a könyvesboltba megvenni a kedvenc könyvsorozatának legújabb kötetét! Ezt Lili ajándékozza neki! én már megvettem neki a bögrét amit kinézett magának és egy ilyen különleges ízű kávét!

 

 

 

 

 

  • 17:04

 

Túl vagyok az ebéden! (Áron pont előtte ment el) Húsleves, és borsó főzelék!!!! > nyamiii <  Valamint egy kis uzsonnán; somlói galuska!!! > szintén nyamiii < Valamint kész vagyok a barátnőmnek, Annának készített ajándékkal, amivel majd meglepem az újévben! Már nagyon várom2016-ot!!! De persze előtte még ott van a karácsony!!! Aztán a szilveszter!!! Juhéééé!!!!!!

 

 

 

 

 

Kérlek titeket lájkoljátok, kommenteljétek amit csinálok, hogy tudjam mit mond rólam a köz vélemény és osszátok meg facebook-on Ja! és egy kis előre tekintés  nemsokára csinálok egy facebook oldalt ahol mindig írok ha a , ,blogomon' ' ( itt )  van új fejlemény! <3 

 

  • 21:11 

Vacsorára ettem a maradék ebédből. Hajat mostam és megfürödtem. És megnéztem az Alkonyatot! Már trilliószorodszor!!!! De nem tudtam még megunni! Vigyor Holnap elmegyünk villamossági boltba hogy színes égősort vegyünk! Nem a fára hanem a konyhában a fűtő csövekre! Azért, hogy reggelente amikor sötét van és nem szeretnénk nagy lámpát kapcsolni olyankor felkapcsoljuk ezt az égősort! Eddig ezt csináltuk de a mostani kiégett! Ezért kell egy új! Na mindegy asszem ennyi! 

 

Jóéjt nektek!

Puszi:Noncsi



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 8
Heti: 40
Havi: 136
Össz.: 13 189

Látogatottság növelés
Oldal: 2015.12.20
Noncsi! Csak egy lány a sok közül! - © 2008 - 2024 - noncsi-lovasblogja.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »